A Novosys S.R.L az elmúlt időszakban jelentős fejlesztést hajtott végre. A fejlesztés a webshopunkat érintette. A webshop fejlesztés régóta célunk volt. Ennek oka az, hogy a vevőink és érdeklődők számára bemutassuk teljes kínálatunk. A befektetett munka eredménye, hogy Ön már megtekintheti az irodaszerek teljes választékát. Korábban nem volt lehetséges ez. Az új webshop-felületen megtekinthetőek az irodaszerek és egyes terméktulajdonságok. A webshop természetesen lehetőséget nyújt a bankkártyás és az utánvétes fizetési módra.

 

Fejlesztést kedvezménnyel ötvöztünk!

 

A vállalkozás minden dolgozója azon munkálkodott, hogy a felület az Önök, vásárlók kényelmét szolgálja. Célunk volt, hogy megfelelő minőségű felülettel és információval lássuk el potenciális vásárlóinkat. A webshopunkat megtalálja az alábbi oldalakon is:

-       price.ro

-       és a compari.ro honlapokon.

Az internetes felületünk elérhető:

Felhívjuk kiemelten a figyelmet arra, hogy bankkártyával is lehet fizetni nem csak a Wbeshopban.

Amennyiben ezt a fizetési módot választja üzletünkben személyes vásárlás során, kedvezményt is adunk! A kedvezmény mértéke három százalék a végösszegből.

A bankkártyás fizetés a COVID-19 okozta helyzet miatt is egy megfontolandó opció. Kérjük, ne felejtse tehát: mi kedvezménnyel honoráljuk, ha így fizet.

 

Vírus elleni védekezés: Vásároljon hőmérőt a Novosys S.R.L-től!

 

A vírus okozta helyzet az egész társadalom számára nehézséget okozott. A koronavírus elleni védekezés meghatározó volt az elmúlt hónapokban, hetekben. Ahhoz, hogy az elért eredményeket meg tudjuk őrizni, és védeni az egészséget, szükségesek óvintézkedések. A kormány által hozott intézkedések előírják a hotelek, panziók számára is többek között a testhőmérséklet rendszerszerű mérését. Ehhez a szükséges és modern hőmérőt meg tudja vásárolni boltunkban, illetve előrendelheti webshopunkban is. Felhívjuk arra is kedves Olvasóink figyelmét, hogy a kötelező lázmérés a nagyobb létszámú cégek, foglalkoztatók esetében is előírás. Tehát számukra szükségszerű lesz a megfelelő számú eszköz beszerzése. Várhatóan a következő fél évben a lázmérés a maszk és egyéb óvó intézkedések mellett velünk marad. Készüljön fel Ön is, webshopunk várja megrendeléseit. Kollégáink várják hívását, e-mail-jeit, rendeljen az irodaszerek mellett hőmérőket is. A Novosys célja, hogy a védekezésben segítse Önt, és biztosítsa a folyamatos, biztonságos irodai munkavégzést!