Novosys S.R.L a adus îmbunătățiri semnificative în perioada trecută. Această îmbunătățire a fost de mult timp țelul nostru și a afectat webshop-ul nostru. Motivul acesteia este să prezentăm gama noastră completă clienților și părților interesate. Rezultatul muncii investite este că acum puteți vizualiza întreaga gamă de rechizite de birou. Înainte, acest lucru nu a fost posibil. Noua interfață de webshop vă permite să vizualizați materialele de birou și unele caracteristici ale produselor. Webshopul, desigur, oferă opțiunea de a plăti cu cardul sau ramburs.

Am combinat dezvoltarea cu reducere!

 

Fiecare angajat al companiei a lucrat pentru a face interfața convenabilă pentru dvs., clienții. Scopul nostru a fost să oferim clienților potențiali calitatea corectă a interfeței și informațiilor. Puteți găsi Webshop-ul nostru și  în următoarele pagini:

-       price.ro

-       și site-uri web compari.ro.

În webshop-ul nostru este disponibil:

Dorim să vă atragem atenția asupra faptului că puteți plăti cu cardul, nu numai în Webshop ci și în magazin.

Dacă alegeți această metodă de plată în magazinul nostru, vă vom oferi și o reducere! Reducerea este de 3% din suma finală.

Plata cardului este, de asemenea, o opțiune care trebuie luat în considerare din cauza situației COVID-19. Vă rugăm să rețineți: vă onorăm cu reducere dacă efectuați astfel.

 

Protecție împotriva virusului: Achiziționați un termometru de la Novosys S.R.L.

 

Situația cauzată de virus a provocat dificultăți a societății în ansamblu și protecția împotriva coronavirusului a fost determinant în ultimele luni și săptămâni. Sunt necesare precauții pentru a păstra rezultatele obținute și pentru a proteja sănătatea. Măsurile luate de guvern impun ca printre altele hotelurile și pensiunile să măsoare sistematic temperatura corpului. Pentru acest lucru puteți cumpăra termometrul necesar și modern în magazinul nostru sau îl puteți comanda din webshop. De asemenea, dorim să vă atragem atenția dragilor noștri cititori asupra faptului că măsurarea obligatorie a temperaturii este o cerință pentru companii și angajatori cu un număr mai mare de angajați. Așa că vor trebui să obțină numărul adecvat de instrumente. Se așteaptă ca în următoarele șase luni, măsurarea febrei să rămână activ pe lângă mască și alte măsuri de precauție. Fii pregătit! Webshop-ul nostru așteaptă comenzile tale. Colegii noștri vă așteaptă apelul, e-mailurile, comandați termometre pe lângă rechizite. Țelul Novosys este de a vă ajuta la apărare și de a asigura o muncă continuă și sigură în birou.