Termeni si conditii generale

Site-ul www.novosys.ro este proprietatea SC Novosys SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.novosys.ro, numit generic in continuare novosys.ro. Conditiile de comanda a produselor si serviciilor oferite sunt similare oricarei magazin online. Orice incalcare a regulilor si condiitiilor aratate in cele doua documente poate costitui infractiune/contraventie si va fi raportata autoritatilor.

Accesul si utilizarea site-ului www.novosys.ro se face sub autoritatea acestor reguli. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Datele Clientilor

Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor/serviciilor comandate si pentru a lua legatura cu clientii. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului novosys.ro pentru a putea primi sau utiliza unele produse/servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001 respectiv GDPR.

Pretul produselor

Pretul pe care il veti plati pentru produsele cumparate de pe site este cel afisat la momentul cand ati efectuat si confirmat comanda. www.novosys.ro isi rezerva dreptul de a schimba preturile fara a le transmite clientilor pe alta cale decat modificarea preturilor afisate pe site. Modalitatile de calcul ale pretului sunt cele afisate pe site. Taxele de expediere sunt platite de catre cumparator.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face, in mod normal, prin FAN Courier in sistem ramburs sau prin alte firme de curieriat rapid. Pretul livrarii poate diferi in functie de firma de curieriat care efectuaza livrarea.

Produsele livrate nu se returneaza decat in cazul in care sunt defecte.

Livrarea produselor se realizeaza prin una din modalitatile alese de dvs in momentul efectuarii comenzii. Astfel:

1. Curierat Rapid. Taxa de livrare este de 23 RON + 1.5 RON/Kg.

Livrarea se face in 2-4 zile lucratoare. Veti fi contactat telefonic inainte de livrarea comenzii.

Comenzile de peste 2000 RON beneficeaza de livrare gratuita!

2. Predare personala in judetul Mures. Produsele cumparate de pe www.novosys.ro pot ajunge le Dvs. prin agentile nostri de vanzari. Pentru aceasta metoda va rugam sa ne contactati in vederea stabilirii circumstantelor de predare ale produselor.

Raspunderea si drepturi rezervate

Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Informatiile cuprinse in produsele noastre nu trebuie luate ca fiind o garantie a succesului.

-> Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ. Pozele atasate la produse sunt informative si in unele cazuri nu corespund realitatii.

-> Ne asumam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete si presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile, pecuniare sau de alta natura, fata de www.novosys.ro .

Obligatiile clientului

Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate.

Neridicarea coletului sau neexecutarea obligatiilor, pecuniare sau de alta natura, fata de novosys.ro va duce in mod automat la neluarea in calcul a urmatoarelor comenzi care vor efectuate (de la acelasi USER sau/si de la acelasi IP).

Returnare produse

Produsele livrate nu se returneaza decat in cazul in care sunt defecte. In caz de retur produse toate costurile de transport sunt suportate de catre cumparator / beneficiar: beneficiar - Novosys SRL - depozit - Novosys SRL - beneficiar.

In cazurile speciale de retur (argumentate) pe langa transport beneficiarul trebuie sa plateasca o taxa de manipulare / coletarie in valoare de 100 Ron + TVA.

Modificari

Termenii si conditiile de mai sus pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe site.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Novosys.